ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE WATERPOLO

Novetats i objectius de la temporada amb en Jordi Timblau i en Fran Torres

Jordi Timblau Director Esportiu i en Fran Torres Director Tècnic de la secció de Waterpolo ens explican les novetats i els objectius d’aquesta nova temporada.

En Jordi és entrenador del Primer Equip Femení del CNSF, i en Fran esta a càrrec del Primer Equip Masculí i de l’Aleví de Waterpolo en aquesta temporada.

Ens expliquen quina és la manera amb la que treballen als diferents equips, els valors que els defineixen, els objectius i que els hi volen transmètre als jugadors.

Jordi Timblau “Para ser un gran equipo, hay que defender. Tenemos una bipolaridad y deberia ser más en línea recta. Hay que seguir trabajando y seguir haciendo equipo.”

Mostren les seves valoracions dels equips, i dels partits que han disputat, i expliquen quina és la manera de preparar i enfocar els entrenaments tant dels més grans com dels equips base dels nostres club.

Fran “Estoy muy contento con el bloque que se está creando, no solo dentro del agua sino que fuera también. El objetivo es clasificarnos para el Play-Off.

PASSIÓ, CONSTÀNCIA, INTENSITAT I UNIÓ

Són els valors que identifiquen als nostres esportistes.

#somCNSF

Treballant des de la BASE

Qui som? Sant Feliu!

ALTRES NOTÍCIES

Enhorabona nois!

Enhorabona nois!

De camí a la Copa FederacióEl Primer Equip Masculí classificat a la Copa FederacióEnhorabona nois! De camí a la Copa, aconseguint les posicions de dalt a la lliga! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares...

VALORS | ESFORÇ

VALORS | ESFORÇ

Els Valors. L'ESFORÇCapítol 3.En aquest tercer capítol volem fer referència a l'esforç i, en primer lloc, seria important definir el concepte d'esforç per poder entendre la importància d'aquest. El valor de l'esforç el podem definir com la voluntat o les ganes per...

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i en Saül FerronUs presentem als nostres entrenadors de Natació, Rubén Martínez i Saül Ferrón, que ens explicaran les novetats i els reptes d'aquesta nova temporada. En Rubén Martínez com a nou...

El club NO és una eina política

El club NO és una eina política

EL CLUB, NO ÉS UNA EINA POLÍTICAARTICLE OFICIALDimecres 20 de Juliol de 2022El passat 5 de juliol, el Sr. Bonilla, com a col·laborador del grup municipal (partit polític) Veïns per Sant Feliu, signa un article desacreditant l'activitat del CNSF per segona vegada. El...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.