Un equip de Divisió d’Honor

Campions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d’Honor

Sin Título 3

SOM DE DIVISIÓ D’HONOR!

CAMPIONS DE LLIGA REGULAR!

El Primer Equip Masculí format per:

Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan Llorens, Arnau Cunillera, Terrence Jacobus, Vicenç Zurita, Max Pugibet, Victor Cabanas, Max Pugibet, Gabriel Acosta, Victor Fernández, Enrique Cruz i l’entrenador Fran Torres.

Després d’una llarga Lliga Regular on en la FASE 1 del Grup A, van aconseguir la 1ª posició amb 9 victòries i 3 derrotes, a la FASE 2 Grup C també van aconseguir la 1ª posició amb 6 victòries i 2 derrotes. I una FASE 3 de Play Off aconseguint la victòria a la Semifinal contra l’UE Horta i guanyant la Final contra el CN Premià.

Una temporada plena d’èxits on partit rere partit han estat evolucionant i creixent positivament.

Després d’aquesta espectacular temporada, l’equip assoleix el nom de Campió de lliga, Campió dels Play Off i Equip de Divisió d’Honor!

 

CNSFDH
C42a5265

El Primer Equip Masculí, la següent temporada competirà a la màxima lliga estatal, contra rivals d’un alt nivell.

Però la nostra infraestructura no reuneix les condicions necessàries, i el nostre Primer Equip Masculí de Divisió d’Honor, ha de disputar els seus partits com a local fora de Sant Feliu per no disposar d’una instal·lació oficial per fer-ho.

Sant Feliu necessita una instal·lació esportiva que doni cobertura a totes les necessitats actuals i futures de la ciutat, però no tan sols en el sentit estricte de l’esport federat, sinó en la seva dimensió completa de l’activitat física en general.

Horizontal Imagotipo Duotono Mapabits Png 700px
Reducida

#somCNSF

ALTRES NOTÍCIES

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i a l'Adrià GonzálezUs presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l'Adrià González técnic esportiu i nedador de l'equip absolut. En Rubén Martínez porta diferents...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana 2023Reconeixements a l'excel·lènciaEl CNSF 9è Club de Catalunya Un any més, la Federació Catalana de Natació ha celebrat la Diada de la Natació Catalana, en la que esportistes, tècnics, Clubs i Institucions han estat els protagonistes,...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.