ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓ

Coneixem una mica més a en Rubén Martínez i a l’Adrià González

Us presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l’Adrià González técnic esportiu i nedador de l’equip absolut.

En Rubén Martínez porta diferents equips dintre de la Natació a part de portar la direcció técnica de la secció, i l’Adrià González és entrenador de les categories base, i una peça clau de l’equip Absolut de Natació.

Ens expliquen una mica els objectius d’aquesta temporada, i com treballen des de la Base fins als Primers Equips.

Adrià González “Queremos mejorar a nivel de resultados como Club, trabajando y con mucho esfuerzo, para superar los resultados de la temporada pasada.

Ens expliquen que cada cop hi han més esportistes, que la base del Club, cada vegada és mes extensa i que pateixen per l’espai de la llàmina d’aigua.

Adrià González “Una piscina de 50 metros nos ayuadría nivel de calles y espacio, y a nivel de distancia.

ESFORÇ, CONSTÀNCIA, COMPROMÍS I COMPANYERISME

Són els valors que identifiquen als nostres esportistes.

#somCNSF

Proximitat, carisma, i humiltat tres adjectius en els que s’identifican els nostres entrenadors

Taurons, lluitadors i a l’aigua campions!

ALTRES NOTÍCIES

Som de Divisió d’Honor!

Som de Divisió d’Honor!

Un equip de Divisió d'HonorCampions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d'HonorSOM DE DIVISIÓ D'HONOR! CAMPIONS DE LLIGA REGULAR! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana 2023Reconeixements a l'excel·lènciaEl CNSF 9è Club de Catalunya Un any més, la Federació Catalana de Natació ha celebrat la Diada de la Natació Catalana, en la que esportistes, tècnics, Clubs i Institucions han estat els protagonistes,...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.