NO ÉS INTERPRETACIÓ, ÉS TORNAR A MENTIR INTERESSADAMENT

ARTICLE OFICIAL

Dimecres 31 de Maig de 2023

Abans de les eleccions municipals va tornar a sortir un article del Sr. Bonilla, el CNSF ja descarta DEL TOT una mala interpretació, directament menteix i a més ho fa amb mala intenció.

En primer lloc, “el tribunal de cuentas” no pot investigar al Club (i ho sap perfectament) perquè no té competències per fer-ho, és un organisme de gestió pública. És més, si fos com diu aquest “il·luminat” poden revisar TOT el que sigui necessari sense cap problema.

En segon lloc, les indemnitzacions són elements que tenen com a funció equilibrar el pressupost per poder mantenir la instal·lació oberta al ciutadà després de la caiguda d’ingressos per la pandèmia i posteriors efectes.

En tercer lloc, no explica (perquè no té cap interès) com ha impactat l’increment desmesurat dels costos energètics, en el cas d’elcomplex la llum i també el GAS, triplicant el seu cost. (potser és un economista que s’ha despistat de la realitat?).

En quart lloc, el contracte al que fa referència es va trencar en el mes de març de 2021, per tant, el CNSF està mantenint el servei al ciutadà (servei públic) per no tancar-lo, a més ho fa de forma GRATUÏTA fins a una nova concessió.

El que diu és que el Club en un període transitori fins a un nou contracte assumeixi els costos de mantenir un servei públic municipal?

El que diu és que el Club ha de pagar perquè la ciutadania faci esport?

El que diu és que l’ajuntament havia d’haver tancat les instal·lacions? I no mantenir el servei?

El que diu és que un servei essencial per molts ciutadans ha d’estar al servei del que vostès considerin?

És evident que l’article és MALINTENCIONAT, però a més, són vostès uns DESINFORMATS, no tenen cap criteri i poca credibilitat, poca no, CAP NI UNA. Sabem que continuaran mentint (és la seva missió) però els informo perquè tingueu una mica d’imaginació en la propera publicació, aquesta és molt fàcil de desmuntar;

És públic que el contracte es va trencar (de mutu acord) el mes de març de 2021.

És públic que sense contracte no hi ha cànons del 2021 i 2022, només faltaria.

És públic que durant el període transitori (trencament de contracte fins nova licitació) és l’administració qui ha de garantir l’equilibri del servei. (com en molts serveis)

És públic que hi ha un acord per mantenir l’equilibri econòmic, a més signat.

És públic que si l’administració no garanteix el servei, la instal·lació s’ha de tancar.

És públic que el CNSF va aportar 2.500.000 euros per la construcció de l’equipament (no ho veiem en els bonics quadres que fa).

És públic que el CNSF ha abonat a l’ajuntament més de 2.000.000 d’euros derivats d’un contracte “draconià” que ha posat en risc la viabilitat de l’equipament.

És públic que en el Ple del mes de maig, el Club va intervenir i els va donar (per vostès) males notícies, “les coses a poc a poc van millor amb l’ajuda de tothom”. (menys la vostra per interessos electorals). No cal ser membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya i col·laborador en temes econòmics del grup municipal Veïns per Sant Feliu (com signa els articles) per saber aquestes coses, home, informis una mica, només una mica si vol escriure articles, bàsicament per la vergonya que ha de passar per ser un DESINFORMAT.

Recomano a tothom la lectura d’aquest ALTRE ARTICLE, és llarg però aclaridor https://www.fetasantfeliu.cat/reportatge/106377/%20el-complex-fa-aigues

 

Sr. Bonilla, segur que vostè ja ho ha fet, és curiós que el seu “cuento” hagi sortit abans de les eleccions i digui que no té motius electorals, casualitat, no home no, INTERESSOS PARTICULARS.

Jorge del Ojo, President del Club Natació Sant Feliu

ALTRES NOTÍCIES

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i a l'Adrià GonzálezUs presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l'Adrià González técnic esportiu i nedador de l'equip absolut. En Rubén Martínez porta diferents...

Som de Divisió d’Honor!

Som de Divisió d’Honor!

Un equip de Divisió d'HonorCampions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d'HonorSOM DE DIVISIÓ D'HONOR! CAMPIONS DE LLIGA REGULAR! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana 2023Reconeixements a l'excel·lènciaEl CNSF 9è Club de Catalunya Un any més, la Federació Catalana de Natació ha celebrat la Diada de la Natació Catalana, en la que esportistes, tècnics, Clubs i Institucions han estat els protagonistes,...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.