Diada de la Natació Catalana 2023

Reconeixements a l’excel·lència

El CNSF 9è Club de Catalunya

Un any més, la Federació Catalana de Natació ha celebrat la Diada de la Natació Catalana, en la que esportistes, tècnics, Clubs i Institucions han estat els protagonistes, gràcies als seus èxits i a la seva gran tasca a favor de la natació catalana.

És tot un orgull que els nostres esportistes amb els seus mèrits hagin aconseguit, que el Club Natació Sant Feliu estigui entre els 10 millors Clubs de Catalunya de la temporada 2021-2022, aconseguint la 9a posició. Tot això és fruit d’un gran treball, esforç, constància i molta dedicació.

També van rebre una menció especial els i les waterpolistes integrants de les Seleccions Júniors i Juvenils que tan bons resultats van donar la temporada passada.
Les jugadores Itziar Almeda i Ariadna Temprano, es van emportar el premi per aconseguir la medalla de bronze a la Women’s World Waterpolo Championship U-16 a Larissa (Grècia) del 21 al 27 d’agost de 2022.

Estem segurs, de què hem de continuar creixent, i sobretot millorant la infraestructura del Club, per poder competir amb garanties, amb els Clubs amb majors equipaments. El que suposa el mateix esforç, però amb menys recursos, el que produeix un clar desavantatge a tots els nivells.

Donem la enhorabona a tots aquests esportistes, que han aconseguit que el CNSF, estigui entre els 10 millors clubs de Catalunya.

#P50m

#somCNSF

ALTRES NOTÍCIES

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i a l'Adrià GonzálezUs presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l'Adrià González técnic esportiu i nedador de l'equip absolut. En Rubén Martínez porta diferents...

Som de Divisió d’Honor!

Som de Divisió d’Honor!

Un equip de Divisió d'HonorCampions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d'HonorSOM DE DIVISIÓ D'HONOR! CAMPIONS DE LLIGA REGULAR! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.