ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓ

En Juan Carlos Quevedo i en Saül Ferron, ens parlen de passat, present i futur.

És hora de conèixer una mica més als nostres entrenadors de Natació, Saül Ferrón i Juan Carlos Quevedo. Ens expliquen com treballen i la manera de portar les diferents categories d’aquesta secció.

Juan Carlos Quevedo és director tècnic en Natació del nostre Club, i Saül Ferrón és entrenador de les categories benjamí, aleví i màster, i també porta la captació de formació de nedadors per al Club.

Ens diuen que poc a poc, després de la pandèmia han anat creixent i han format una gran unió de grups, i han pogut tornar a realitzar els entrenos d’una forma habitual com anys enrere. Expliquen com estan treballant amb tots els nedadors de les diferents categories, i mostren la seva passió i motivació per aquest esport a l’hora d’ensenyar, i els valors que els inculquen.

Saül Ferron “Una buena cohesión i un buen ambiente es una de las cosas que más motivan”

La natació adaptada, poc a poc, està sent una de les categories que més està creixent, i Juan Carlos és l’encarregat d’això i ens explica la manera d’aconseguir-ho. Va començar com un projecte a futur, i avui dia la natació adaptada ha crescut nombrosament el volum de nedadors i competidors, arribant a ser un equip base per al Baix Llobregat.

Juan Carlos “Lo más bonito que tenemos dentro de la natació adaptada es la inclusividad que tenemos dentro de esta instalación”

Orienten a totes les noves incorporacions per a les diferents categories, ensenyant la constància, la dedicació i un bon compromís per aconseguir els seus objectius en la natació.

Saül Ferron“Aunque suene raro mi estilo favorito es la Mariposa”

#somCNSF

Un equip que treballa desde la pasió i la motivació

Seguiu així taurons!

ALTRES NOTÍCIES

Convocatòria Tomas Echenique Selecció Argentina

Convocatòria Tomas Echenique Selecció Argentina

TOMÁS ECHENIQUE AMB LA SELECCIÓ ARGENTINADefensarà el seu país natal al Campionat Sudamericà d'Esports Aquàtics.????????Tomás Echenique @tanqueeche6 jugador del primer equip masculí ha estat convocat per la selecció #Argentina per jugar al Campionat Sudamericà...

Streaming Proves Tècniques

PROVES TÈCNIQUES OFICIALS Segueix en directe totes les series i proves 0 - 3Jornada 8 | Grup A Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.