ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓ

En Juan Carlos Quevedo i en Saül Ferron, ens parlen de passat, present i futur.

És hora de conèixer una mica més als nostres entrenadors de Natació, Saül Ferrón i Juan Carlos Quevedo. Ens expliquen com treballen i la manera de portar les diferents categories d’aquesta secció.

Juan Carlos Quevedo és director tècnic en Natació del nostre Club, i Saül Ferrón és entrenador de les categories benjamí, aleví i màster, i també porta la captació de formació de nedadors per al Club.

Ens diuen que poc a poc, després de la pandèmia han anat creixent i han format una gran unió de grups, i han pogut tornar a realitzar els entrenos d’una forma habitual com anys enrere. Expliquen com estan treballant amb tots els nedadors de les diferents categories, i mostren la seva passió i motivació per aquest esport a l’hora d’ensenyar, i els valors que els inculquen.

Saül Ferron “Una buena cohesión i un buen ambiente es una de las cosas que más motivan”

La natació adaptada, poc a poc, està sent una de les categories que més està creixent, i Juan Carlos és l’encarregat d’això i ens explica la manera d’aconseguir-ho. Va començar com un projecte a futur, i avui dia la natació adaptada ha crescut nombrosament el volum de nedadors i competidors, arribant a ser un equip base per al Baix Llobregat.

Juan Carlos “Lo más bonito que tenemos dentro de la natació adaptada es la inclusividad que tenemos dentro de esta instalación”

Orienten a totes les noves incorporacions per a les diferents categories, ensenyant la constància, la dedicació i un bon compromís per aconseguir els seus objectius en la natació.

Saül Ferron“Aunque suene raro mi estilo favorito es la Mariposa”

#somCNSF

Un equip que treballa desde la pasió i la motivació

Seguiu així taurons!

ALTRES NOTÍCIES

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i a l'Adrià GonzálezUs presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l'Adrià González técnic esportiu i nedador de l'equip absolut. En Rubén Martínez porta diferents...

Som de Divisió d’Honor!

Som de Divisió d’Honor!

Un equip de Divisió d'HonorCampions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d'HonorSOM DE DIVISIÓ D'HONOR! CAMPIONS DE LLIGA REGULAR! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.