ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓ

Coneixem una mica més a en Rubén Martínez i en Saül Ferron

Us presentem als nostres entrenadors de Natació, Rubén Martínez i Saül Ferrón, que ens explicaran les novetats i els reptes d’aquesta nova temporada.

En Rubén Martínez com a nou director tècnic de Natació del nostre Club d’aquesta temporaa, i Saül Ferrón és entrenador de les categories base, màsters i adaptada, i també porta la captació de formació de nedadors per al Club.

Ens informen i expliquen dels objectius d’aquesta temporada 22-23, on s’està treballant molt, el consolidar les formes d’entrenaments, la constància i l’esforç.

Saül Ferron “Disfruto mucho preparando los entrenamientos del grupo Alevín, es una etapa donde empiezan a dirigirse hacia el alto rendimiento.”

Ens expliquen que treballar amb un volum tan nombrós de nens, en tan poc espai, es molt difícil, però que estan molt contents del treball que estan realitzant els esportistes, i dels seus resultats.

Rubén “Queremos ir creciendo poco a poco con el grupo de Adaptada, y que tengan una gran proyección en cuanto a numero de nadadores, i augmentar el nivel y la calidad del trabajo.

ESFORÇ, CONSTÀNCIA, COMPROMÍS I COMPANYERISME

Són els valors que identifiquen als nostres esportistes.

#somCNSF

Els valors que defineixen als nostres esportistes!

Taurons, lluitadors i a l’aigua campions!

ALTRES NOTÍCIES

El club NO és una eina política

El club NO és una eina política

EL CLUB, NO ÉS UNA EINA POLÍTICAARTICLE OFICIALDimecres 20 de Juliol de 2022El passat 5 de juliol, el Sr. Bonilla, com a col·laborador del grup municipal (partit polític) Veïns per Sant Feliu, signa un article desacreditant l'activitat del CNSF per segona vegada. El...

VALORS | PERTINENÇA

VALORS | PERTINENÇA

Els Valors. La pertinençaCapítol 2.En aquest segon capítol volem parlar de la importància de la pertinença i del sentit d’aquesta per a cada esportista. En primer lloc és important entendre que ens aporta com a esportista el sentiment de pertinença al club i que...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.
CNSF