ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE WATERPOLO

Novetats i objectius de la temporada amb en Jordi Timblau i en Fran Torres

Jordi Timblau Director Esportiu i en Fran Torres Director Tècnic de la secció de Waterpolo ens explican les novetats i els objectius d’aquesta nova temporada.

En Jordi és entrenador del Primer Equip Femení del CNSF, i en Fran esta a càrrec del Primer Equip Masculí i de l’Aleví de Waterpolo en aquesta temporada.

Ens expliquen quina és la manera amb la que treballen als diferents equips, els valors que els defineixen, els objectius i que els hi volen transmètre als jugadors.

Jordi Timblau “Para ser un gran equipo, hay que defender. Tenemos una bipolaridad y deberia ser más en línea recta. Hay que seguir trabajando y seguir haciendo equipo.”

Mostren les seves valoracions dels equips, i dels partits que han disputat, i expliquen quina és la manera de preparar i enfocar els entrenaments tant dels més grans com dels equips base dels nostres club.

Fran “Estoy muy contento con el bloque que se está creando, no solo dentro del agua sino que fuera también. El objetivo es clasificarnos para el Play-Off.

PASSIÓ, CONSTÀNCIA, INTENSITAT I UNIÓ

Són els valors que identifiquen als nostres esportistes.

#somCNSF

Treballant des de la BASE

Qui som? Sant Feliu!

ALTRES NOTÍCIES

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana

Diada de la Natació Catalana 2023Reconeixements a l'excel·lènciaEl CNSF 9è Club de Catalunya Un any més, la Federació Catalana de Natació ha celebrat la Diada de la Natació Catalana, en la que esportistes, tècnics, Clubs i Institucions han estat els protagonistes,...

Enhorabona nois!

Enhorabona nois!

De camí a la Copa FederacióEl Primer Equip Masculí classificat a la Copa FederacióEnhorabona nois! De camí a la Copa, aconseguint les posicions de dalt a la lliga! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.