ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE Waterpolo

En Jordi Timblau i en Fran Torres, ens parlen d’unió i constància amb els equips.

Hem conegut una mica més als entrenadors de Waterpolo del ostre Club, Fran Torres i Jordi Timblau. Ens expliquen la manera de treballar amb els equips i com s’organitzen a l’hora d’afrontar els partits.

Fran Torres és director tècnic de Waterpolo i porta el Primer Equip Masculí, i Jordi Timblau que és el director esportiu i entrenador del Primer Equip Femení del Club Natació Sant Feliu.

Ens demostren els objectius que tenen per a aquesta nova temporada, i com estan treballant amb les diferents categories. Jordi com a entrenador del Primer Equip de Divisió d’Honor, explica el seu objectiu, i la il·lusió que té amb el nou equip i les ganes d’aprendre i ensenyar en aquest nou projecte.

Jordi Timblau ” El reto es muy bonito porque siempre he sido de Sant Feliu”

D’altra banda Fran Torres, entrenador del primer equip masculí, explica la manera d’organitzr-se i treballar des de la base del Club, per a tenir una major projecció cap a les categories superiors.

Fran Torres “Me gustaría mejorar la calidad y el entreno desde las categorias base”

Orienten a totes les noves incorporacions que tinguin molta il·lusió, compromís i moltes ganes d’aprendre d’aquest esport.

Fran Torres i Jordi Timblau “Este deporte engancha mucho”

#somCNSF

Il·lusió, confiança i compromís com a valors fundamentals

Som som!

ALTRES NOTÍCIES

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i a l'Adrià GonzálezUs presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l'Adrià González técnic esportiu i nedador de l'equip absolut. En Rubén Martínez porta diferents...

Som de Divisió d’Honor!

Som de Divisió d’Honor!

Un equip de Divisió d'HonorCampions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d'HonorSOM DE DIVISIÓ D'HONOR! CAMPIONS DE LLIGA REGULAR! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.