ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE Waterpolo

En Jordi Timblau i en Fran Torres, ens parlen d’unió i constància amb els equips.

Hem conegut una mica més als entrenadors de Waterpolo del ostre Club, Fran Torres i Jordi Timblau. Ens expliquen la manera de treballar amb els equips i com s’organitzen a l’hora d’afrontar els partits.

Fran Torres és director tècnic de Waterpolo i porta el Primer Equip Masculí, i Jordi Timblau que és el director esportiu i entrenador del Primer Equip Femení del Club Natació Sant Feliu.

Ens demostren els objectius que tenen per a aquesta nova temporada, i com estan treballant amb les diferents categories. Jordi com a entrenador del Primer Equip de Divisió d’Honor, explica el seu objectiu, i la il·lusió que té amb el nou equip i les ganes d’aprendre i ensenyar en aquest nou projecte.

Jordi Timblau ” El reto es muy bonito porque siempre he sido de Sant Feliu”

D’altra banda Fran Torres, entrenador del primer equip masculí, explica la manera d’organitzr-se i treballar des de la base del Club, per a tenir una major projecció cap a les categories superiors.

Fran Torres “Me gustaría mejorar la calidad y el entreno desde las categorias base”

Orienten a totes les noves incorporacions que tinguin molta il·lusió, compromís i moltes ganes d’aprendre d’aquest esport.

Fran Torres i Jordi Timblau “Este deporte engancha mucho”

#somCNSF

Il·lusió, confiança i compromís com a valors fundamentals

Som som!

ALTRES NOTÍCIES

VALORS | ESFORÇ

VALORS | ESFORÇ

Els Valors. L'ESFORÇCapítol 3.En aquest tercer capítol volem fer referència a l'esforç i, en primer lloc, seria important definir el concepte d'esforç per poder entendre la importància d'aquest. El valor de l'esforç el podem definir com la voluntat o les ganes per...

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i en Saül FerronUs presentem als nostres entrenadors de Natació, Rubén Martínez i Saül Ferrón, que ens explicaran les novetats i els reptes d'aquesta nova temporada. En Rubén Martínez com a nou...

El club NO és una eina política

El club NO és una eina política

EL CLUB, NO ÉS UNA EINA POLÍTICAARTICLE OFICIALDimecres 20 de Juliol de 2022El passat 5 de juliol, el Sr. Bonilla, com a col·laborador del grup municipal (partit polític) Veïns per Sant Feliu, signa un article desacreditant l'activitat del CNSF per segona vegada. El...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.