De camí a la Copa Federació

El Primer Equip Masculí classificat a la Copa Federació

Enhorabona nois!

De camí a la Copa, aconseguint les posicions de dalt a la lliga!

El Primer Equip Masculí format per:

Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan Llorens, Arnau Cunillera, Terrence Jacobus, Vicenç Zurita, Max Pugibet, Victor Cabanas, Max Pugibet, Gabriel Acosta, Victor Fernández, Enrique Cruz i l’entrenador Fran Torres.

A lograt la classificació a la Copa Federació, aconseguint una de les dos primeres posicions del (Grup A).

Absolut Masculí

La Copa es disputarà a les instal·lacions del UE Horta, els dies 25 i 26 de Febrer. On jugaran els dos primer equips del Grup A i del Grup B, en una jornada de semifinals i final.

L’equip Masculí ha treballat molt dur durant aquesta temporada per arribar a les primeres posicions de la lliga de Primera Nacional, amb l’objectiu d’aconseguir una plaça a la màxima categoria del Waterpolo espanyol.

 

Imatge 3

Com a entitat implicada en el seu esport, i les famílies que el composen, el Club Natació Sant Feliu va sol·licitar ser la seu d’aquesta Copa Federació, i poder portar a Sant Feliu de Llobregat una competició d’alt nivell estatal, però la RFEN ens ha comunicat que la nostra piscina no reuneix les dimensions oficials per a poder disputar la Copa. Seguim treballant per a una ampliació urgent d’elcomplex amb una nova piscina de 50 metres que permeti projectar de la mà un club d’alt nivell amb una ciutat de futur.

 

#P50m

#somCNSF

ALTRES NOTÍCIES

VALORS | ESFORÇ

VALORS | ESFORÇ

Els Valors. L'ESFORÇCapítol 3.En aquest tercer capítol volem fer referència a l'esforç i, en primer lloc, seria important definir el concepte d'esforç per poder entendre la importància d'aquest. El valor de l'esforç el podem definir com la voluntat o les ganes per...

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i en Saül FerronUs presentem als nostres entrenadors de Natació, Rubén Martínez i Saül Ferrón, que ens explicaran les novetats i els reptes d'aquesta nova temporada. En Rubén Martínez com a nou...

El club NO és una eina política

El club NO és una eina política

EL CLUB, NO ÉS UNA EINA POLÍTICAARTICLE OFICIALDimecres 20 de Juliol de 2022El passat 5 de juliol, el Sr. Bonilla, com a col·laborador del grup municipal (partit polític) Veïns per Sant Feliu, signa un article desacreditant l'activitat del CNSF per segona vegada. El...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.