PROGARAMA ARC

Marta Alemany i Luis Rojo, seleccionats per al programa ARC

Marta Alemany i Luis Rojo van participar dissabte 27 de Novembre al seu primer entrenament Aleví on participen 16 nedadors, del programa Futurnat de la Federació Catalana de Natació al CAR de Sant Cugat. Els nostres nedadors han estat seleccionats per al programa de perfeccionament (Futurnat) programat a 8 anys vista. Està dissenyat per la Federació Catalana de Natació, on es realitzava el seguiments dels talents emergents.

Els entrenaments es divideixen per setmanes en diferents Rànkings:

Rànking 1 la setmana 2 i 3 de Novembre – Referències inicials + sets bàsics

Rànking 2 la segona quinzena de Desembre – Evolució + set inici especialitat

Rànking 3 segona quinzena de Gener – Comparativa amb rànking 1

Rànking 4 al Febrer setmana 2 i 3 – Rendiment de set específic

Aquests entrenaments es realitzaran al Club Natació Sant Feliu i en altres clubs del Baix Llobregat.

Img 7790 Copia
Img 7870

El programa ARC està dissenyat per el Consell Català d’Esport on es diferència en la classificació de tres categories bàsiques.

Aquest programa agafa esportistes que han assolit o poden assolir el nivell més alt de competició esportiva. A l’esport d’alt nivell, s’arriba a partir de la millora tècnica i esportiva que els i les esportistes aconsegueixen en una etapa inicial de tecnificació esportiva, per a la qual han estat seleccionats prèviament pel seu rendiment i condicions.

De cara a aquesta temporada, s’ha obert un nou període de proposta de beques per als i les esportistes del Programa ARC, als quals la federació de Natació fa un seguiment de trajectòria i resultats.

#somCNSF

Generalitat + Esportcat

Aprenentatge, disciplina i compromís

Seguim creixent!

ALTRES NOTÍCIES

VALORS | ESFORÇ

VALORS | ESFORÇ

Els Valors. L'ESFORÇCapítol 3.En aquest tercer capítol volem fer referència a l'esforç i, en primer lloc, seria important definir el concepte d'esforç per poder entendre la importància d'aquest. El valor de l'esforç el podem definir com la voluntat o les ganes per...

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i en Saül FerronUs presentem als nostres entrenadors de Natació, Rubén Martínez i Saül Ferrón, que ens explicaran les novetats i els reptes d'aquesta nova temporada. En Rubén Martínez com a nou...

El club NO és una eina política

El club NO és una eina política

EL CLUB, NO ÉS UNA EINA POLÍTICAARTICLE OFICIALDimecres 20 de Juliol de 2022El passat 5 de juliol, el Sr. Bonilla, com a col·laborador del grup municipal (partit polític) Veïns per Sant Feliu, signa un article desacreditant l'activitat del CNSF per segona vegada. El...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.