PROGARAMA ARC

Marta Alemany i Luis Rojo, seleccionats per al programa ARC

Marta Alemany i Luis Rojo van participar dissabte 27 de Novembre al seu primer entrenament Aleví on participen 16 nedadors, del programa Futurnat de la Federació Catalana de Natació al CAR de Sant Cugat. Els nostres nedadors han estat seleccionats per al programa de perfeccionament (Futurnat) programat a 8 anys vista. Està dissenyat per la Federació Catalana de Natació, on es realitzava el seguiments dels talents emergents.

Els entrenaments es divideixen per setmanes en diferents Rànkings:

Rànking 1 la setmana 2 i 3 de Novembre – Referències inicials + sets bàsics

Rànking 2 la segona quinzena de Desembre – Evolució + set inici especialitat

Rànking 3 segona quinzena de Gener – Comparativa amb rànking 1

Rànking 4 al Febrer setmana 2 i 3 – Rendiment de set específic

Aquests entrenaments es realitzaran al Club Natació Sant Feliu i en altres clubs del Baix Llobregat.

Img 7790 Copia
Img 7870

El programa ARC està dissenyat per el Consell Català d’Esport on es diferència en la classificació de tres categories bàsiques.

Aquest programa agafa esportistes que han assolit o poden assolir el nivell més alt de competició esportiva. A l’esport d’alt nivell, s’arriba a partir de la millora tècnica i esportiva que els i les esportistes aconsegueixen en una etapa inicial de tecnificació esportiva, per a la qual han estat seleccionats prèviament pel seu rendiment i condicions.

De cara a aquesta temporada, s’ha obert un nou període de proposta de beques per als i les esportistes del Programa ARC, als quals la federació de Natació fa un seguiment de trajectòria i resultats.

#somCNSF

Generalitat + Esportcat

Aprenentatge, disciplina i compromís

Seguim creixent!

ALTRES NOTÍCIES

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i a l'Adrià GonzálezUs presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l'Adrià González técnic esportiu i nedador de l'equip absolut. En Rubén Martínez porta diferents...

Som de Divisió d’Honor!

Som de Divisió d’Honor!

Un equip de Divisió d'HonorCampions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d'HonorSOM DE DIVISIÓ D'HONOR! CAMPIONS DE LLIGA REGULAR! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.