NÚRIA MARQUÈS I #SoyAlfredo

EL TU A TU, PER A DEMOSTRAR QUE ELS LÍMITS SÓN SUPERABLES

Núria Marquès i l’entrevista TU a TU amb l’Alfredo Quintana

NEDADORA DEL CN SANT FELIU, I DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA PARALÍMPICA

Fa uns dies ens va visitar al nostre Club l’Alfredo Quintana, i el seu equip del medi social “20 minutos” i d’Iberdrola.

L’Alfredo és un periodista aragonés nascut a Zaragoza, i que va néixer amb espina bífida. Ell forma part de l’equip Branded Content de BlueMedia Studio (Grup Henneo).

Nuria Marques Soto Paralympics Club Natacio Sant Feliu El Complex Iberdrola
Nuria3

 

Actualment treballa i porta el projecte #SoyAlfredo, un projecte on manté converses amb figures de l’esport paralímpic, i nosaltres hem tingut la sort de que visiti el nostre Club per concebre un TU a TU amb la nostra nedadora Núria Marquès.

En el reportatge parlen sobre la vida esportiva, la vida personal, reptes, actituds i superacions on la Núria explica la seva trajectòria i les seves experiències esportives, i com ha aconseguit arribar a ser, el que és ara, tot un exemple a seguir.

 

” Es importante que una discapacidad no se rechace y no se esconda, simplemente enséñala y explícala, así todo se va a normalizar” – Núria Marquès”

Gràcies Alfredo i gràcies Núria.

Per veure i conèixer l’entrevista #SoyAlfredo amb Núria Marquès, només heu de fer click a l’imatge:

Soy Alfredo Capitulo 8 Club Natacio Sant Feliu Nuria Marques Soto

ALTRES NOTÍCIES

VALORS | ESFORÇ

VALORS | ESFORÇ

Els Valors. L'ESFORÇCapítol 3.En aquest tercer capítol volem fer referència a l'esforç i, en primer lloc, seria important definir el concepte d'esforç per poder entendre la importància d'aquest. El valor de l'esforç el podem definir com la voluntat o les ganes per...

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i en Saül FerronUs presentem als nostres entrenadors de Natació, Rubén Martínez i Saül Ferrón, que ens explicaran les novetats i els reptes d'aquesta nova temporada. En Rubén Martínez com a nou...

El club NO és una eina política

El club NO és una eina política

EL CLUB, NO ÉS UNA EINA POLÍTICAARTICLE OFICIALDimecres 20 de Juliol de 2022El passat 5 de juliol, el Sr. Bonilla, com a col·laborador del grup municipal (partit polític) Veïns per Sant Feliu, signa un article desacreditant l'activitat del CNSF per segona vegada. El...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.