NÚRIA MARQUÈS I #SoyAlfredo

EL TU A TU, PER A DEMOSTRAR QUE ELS LÍMITS SÓN SUPERABLES

Núria Marquès i l’entrevista TU a TU amb l’Alfredo Quintana

NEDADORA DEL CN SANT FELIU, I DE LA SELECCIÓ ESPANYOLA PARALÍMPICA

Fa uns dies ens va visitar al nostre Club l’Alfredo Quintana, i el seu equip del medi social “20 minutos” i d’Iberdrola.

L’Alfredo és un periodista aragonés nascut a Zaragoza, i que va néixer amb espina bífida. Ell forma part de l’equip Branded Content de BlueMedia Studio (Grup Henneo).

 

Actualment treballa i porta el projecte #SoyAlfredo, un projecte on manté converses amb figures de l’esport paralímpic, i nosaltres hem tingut la sort de que visiti el nostre Club per concebre un TU a TU amb la nostra nedadora Núria Marquès.

En el reportatge parlen sobre la vida esportiva, la vida personal, reptes, actituds i superacions on la Núria explica la seva trajectòria i les seves experiències esportives, i com ha aconseguit arribar a ser, el que és ara, tot un exemple a seguir.

 

” Es importante que una discapacidad no se rechace y no se esconda, simplemente enséñala y explícala, así todo se va a normalizar” – Núria Marquès”

Gràcies Alfredo i gràcies Núria.

Per veure i conèixer l’entrevista #SoyAlfredo amb Núria Marquès, només heu de fer click a l’imatge:

ALTRES NOTÍCIES

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

Entrevista Rubén i Adrià [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i a l'Adrià GonzálezUs presentem a en Rubén Martínez Director de la secció de Natació, i a l'Adrià González técnic esportiu i nedador de l'equip absolut. En Rubén Martínez porta diferents...

Som de Divisió d’Honor!

Som de Divisió d’Honor!

Un equip de Divisió d'HonorCampions de Lliga, campions dels Play Off i Ascens a Divisió d'HonorSOM DE DIVISIÓ D'HONOR! CAMPIONS DE LLIGA REGULAR! El Primer Equip Masculí format per: Javier Cruz, Mauri Marquès, Marc Lucena, Ferran Soriano, Ares Lucena, Alvaro Diaz, Jan...

VALORS | RESPECTE

VALORS | RESPECTE

Els Valors. RESPECTECapítol 4.Arribem al capítol final i no per ser l'últim és menys important que la resta sinó tot el contrari. En aquest últim article volem parlar del respecte i de la importància i vinculació que té no només en l'àmbit esportiu sinó també el...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.