Els Valors. La disciplina

Capítol 1.

El Club Natació Sant Feliu és una entitat esportiva fundada l’any 1969 amb una ferma convicció en el fet que els valors de l’esport són un dels elements més importants per créixer, millorar i evolucionar tant com a club com per als esportistes que en formen part. Entenem l’esport com una institució, una forma de vida, una via de promoció i desenvolupament de valors socials i personals amb l’objectiu d’incorporar la nostra persona a l’ordre social.

Partint d’aquesta premissa, en aquest primer article ens centrarem en la importància de la disciplina com un dels 4 pilars del nostre club. Parlar de disciplina en l’esport és un ítem fonamental tant en esports individuals com en esports col·lectius. Sense orientació no es poden assolir els objectius fixats, per tant aquesta pren molta més rellevància en cas d’esports d’equip, ja que si no som capaços de donar el nostre màxim estarem fallant a tots els nostres companys, a l’entrenador i a la nostra afició.

 

Podem afirmar que el rol de l’entrenador és clau per tal que l’esportista aprengui a establir aquest valor personal en benefici d’un mateix o de l’equip i és l’encarregat de gestionar que ha de dur a terme cada individu per tal d’aconseguir el seu màxim rendiment. Aplicar les instruccions necessàries i establir els sistemes de treball que s’han de seguir permetrà aconseguir els objectius fixats.

Hem dit que l’entrenador té un paper important però no és l’únic. Dintre de l’aprenentatge dels valors, la família i l’entorn social són bàsics per tal de comprendre, entendre, i comprometre’s a ser disciplinats.

En conclusió, al nostre club volem aconseguir esportistes que donin el seu màxim per la seva passió, l’esport, i això només és possible amb la implicació de l’entrenador, la família i dels propis companys de l’entitat.

 

“Hem de fer el que hem de fer per poder transformar una promesa en realitat a través de la mateixa disciplina”.

#somCNSF

Hem de fer, el que hem de fer per transformar les promeses en realitat

Un club amb valors

ALTRES NOTÍCIES

VALORS | ESFORÇ

VALORS | ESFORÇ

Els Valors. L'ESFORÇCapítol 3.En aquest tercer capítol volem fer referència a l'esforç i, en primer lloc, seria important definir el concepte d'esforç per poder entendre la importància d'aquest. El valor de l'esforç el podem definir com la voluntat o les ganes per...

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

Entrevista Rubén i Saül [Natació]

ENTREVISTA A LA SECCIÓ DE NATACIÓConeixem una mica més a en Rubén Martínez i en Saül FerronUs presentem als nostres entrenadors de Natació, Rubén Martínez i Saül Ferrón, que ens explicaran les novetats i els reptes d'aquesta nova temporada. En Rubén Martínez com a nou...

El club NO és una eina política

El club NO és una eina política

EL CLUB, NO ÉS UNA EINA POLÍTICAARTICLE OFICIALDimecres 20 de Juliol de 2022El passat 5 de juliol, el Sr. Bonilla, com a col·laborador del grup municipal (partit polític) Veïns per Sant Feliu, signa un article desacreditant l'activitat del CNSF per segona vegada. El...

Segueix-nos a les nostres xarxes!
El nostre Club porta cinquanta anys treballant en la formació personal de molts esportistes de la nostra ciutat, per ser un complement que els ajudi a tenir un millor desenvolupament integral de la persona mitjançant la natació i el waterpolo.
My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.